Voor het weergeven van de inhoud op deze pagina is een nieuwe versie van Adobe Flash Player vereist.

Adobe Flash Player ophalen

     
 

foto's van Mutsaers Leather Flooring

Leren tegels voor wand en vloer

Het 100% buffelleer dat gebruikt wordt voor vloeren en wanden, wordt per bestelling op maat en dikte geselecteerd. De natuurlijke en authentieke uitstraling van het leer komt tot uiting in de structuur en nerf van het leer. Het doorleefde karakter geeft kracht aan de "look and feel" van dit product. De toegepaste leersoort is zo slijtvast dat intensief gebruik in retail en horeca geen enkel probleem oplevert.

De collectie bestaat uit 3 series met ieder 5 kleuren.

De Earth is gemaakt van doorleeft leer. Deze serie is een prachtig stoer, duurzaam en zeer makkelijk in onderhoud. Bij uitstek geschikt voor vloeren die intensief gebruikt worden.

De Touch is een geschuurd leer dat zacht aanvoelt. Dit leer is geschikt voor wandbekleding en vloeren die niet al te intensief worden gebruikt.

De Silence is uitermate soepel, waardoor het zich perfect leent voor het bekleden van wanden, in welke vorm dan ook. Ook gebogen oppervlakten kunnen perfect bekleed worden met dit leer.

De leren tegels zijn bijzonder vriendelijk in onderhoud. Stofzuigen en afnemen met een vochtige doek is in principe voldoende. Wij adviseren speciaal ontwikkelde onderhoudsproducten te gebruiken. Er is een cleaner en een conditioner verkrijgbaar. Hiermee blijft het leer hygiënisch, schoon en mooi.

Leren tegels werken goed voor akoestiek, kunnen op vloerverwarming gelegd worden en zijn brandvertragend.

Standaard afmetingen ca: 40x40cm, 50x50cm, 40x60cm en 60X60cm

Neem contact met ons op voor een afspraak.

 

leren bekleding wand en lift   leren bekleding wand

 

 


  © Insight Light 2010 | Algemene Voorwaarden | Disclaimer   Levering en reparatie aan huis tegen scherpe prijzen !