Voor het weergeven van de inhoud op deze pagina is een nieuwe versie van Adobe Flash Player vereist.

Adobe Flash Player ophalen

     
 

plissees open

plissees dicht

vouwgordijn open

vouwgordijn dicht

jaloezieen_ramen

jaloezieen slaapvertrek

Specials voor boten

Insight Light heeft een gespecialiseerde afdeling 'Blinds service for Yachts' voor het inmeten en plaatsen van raambekleding voor zeil- en motorjachten, waarbij we meestal te maken hebben met aparte afmetingen en vormen.

In jachten zien we vaak frontramen in de vorm van een parallellogram en ook zijramen die taps toelopen. Voor de meest vreemdsoortige vormen bieden we maatwerk oplossingen. Dit is mogelijk voor Duette® shades, plissées, vouwgordijnen, jaloezieën (hout en aluminium), rolgordijnen, gordijnen en ook horren. Deze oplossingen zijn leverbaar met handbediening (handgreepje of een bedieningsstok) of met elektrische bediening (schakelaar of een hoog frequente afstandsbediening).

Bekijk de voorbeelden van een plissé oplossing bij de voorramen van een jacht en een electrisch bediend rolgordijn. De kwaliteit van de filmpjes is wat minder, ze zijn gemaakt met een telefoon. Het geeft echter wel een goed beeld van de werking.

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Door de jaren ervaring met boten, nemen we de tijd voor onze klanten en gaan we zeer voorzichtig te werk. Flexibel en secuur werk is waar we ons in onderscheiden van andere bedrijven. Het geniet onze voorkeur om al vanaf het beginstadium van de bouw van een jacht, betrokken te zijn bij de aankleding, waarbij we graag meedenken in het voorbereiden voor het plaatsen van onze producten. Dit is zeker van belang bij elektrische systemen met het oog op het wegwerken van bedrading en het inspelen op de afwerking van meestal wegwerken van het product.

Wilt U meer informatie of gebruik maken van onze diensten stuur ons een mailtje of neem telefonisch contact met ons op.


  © Insight Light 2010 | Algemene Voorwaarden | Disclaimer   Levering en reparatie aan huis tegen scherpe prijzen !