Voor het weergeven van de inhoud op deze pagina is een nieuwe versie van Adobe Flash Player vereist.

Adobe Flash Player ophalen

     
 

Rolhordeur

De rolhordeur Basic is gemakkelijk, gebruiksvriendelijk en duurzaam. De treklijst kan uit het midden bediend worden, zonder dat deze schuin trekt (praktisch voor kinderen).

Mocht er onverhoopt tegen het gaas worden gelopen, dan is openen en sluiten vaak voldoende om het gaas weer in de geleider te krijgen. Wanneer de rolhordeur niet wordt gebruikt, zit het gaas netjes opgeborgen in de compacte cassette. En met een cassettemaat van slechts 38 mm valt de rolhordeur Basic nauwelijks op in uw huis. De rolhordeur Basic wordt altijd met een magneetsluiting geleverd. Bij alle rolhordeuren worden standaard 2 speciale gaasstickers geleverd.

De rolhordeur Basic is geschikt voor montage ‘op’- of ‘in-de-dag’, voor zowel houten, aluminium of kunststof kozijnen. Voor deuropeningen breder dan 130 cm verwijzen wij naar de dubbele rolhordeuren Basic, of een van de plissé hordeuren.

De dubbele Basic hordeur is bij uitstek geschikt voor bredere deuropeningen, zoals schuifpuien, tuindeuren en serres. Dankzij een inventieve constructie blijft tijdens het bedienen telkens een deel staan, waardoor het andere deel van de deur gebruikt kan worden als doorloop. Wanneer de treklijst bediend wordt, rolt het systeem zich keurig op. Bedieningsgemak is van groot belang. Een hordeur als deze zal immers tijdens het seizoen veelvuldig worden bediend.

De dubbele Basic hordeur heeft een maximale breedte van 260 cm en is geschikt voor elk type kozijn. Het systeem kan zowel binnen als buiten gemonteerd worden. De dubbele rolhordeur BASIC wordt standaard met een magneet- en kantelsluiting geleverd. Bij alle dubbele rolhordeuren worden standaard 4 speciale gaasstickers geleverd.

De rolhordeur Rondo is een mooi voorbeeld van functioneel design. De ronde lijnen vinden hun aansluiting bij elk interieur en geven het geheel een exclusieve uitstraling. Het systeem is tot het kleinste detail uitgewerkt. Het horgaas rolt zich bovendien netjes op in de ronde cassette en geeft dankzij de kenmerkende vorm minder resonantie tijdens het rollen.

De rolhordeur Rondo is alleen leverbaar met een magneetsluiting en is hierdoor enkel ‘op-de-dag’ te monteren op zowel houten, aluminium als kunststof kozijnen. De rolhordeur Rondo wordt altijd met een magneetsluiting geleverd. Bij alle rolhordeuren worden standaard 2 speciale gaasstickers geleverd.

Terug naar de horrenpagina.


  © Insight Light 2010 | Algemene Voorwaarden | Disclaimer   Levering en reparatie aan huis tegen scherpe prijzen !