Voor het weergeven van de inhoud op deze pagina is een nieuwe versie van Adobe Flash Player vereist.

Adobe Flash Player ophalen

     
 

Raamrolhor

Er zijn drie typen raamrolhorren: Basic, Rondo en Super+

De raamrolhor Basic is een bijna onzichtbare maar zeer effectieve oplossing om insecten buiten te houden. De cassette meet slechts 38 mm; het frame kan daarom vaak buiten het zicht geplaatst worden, achter bijvoorbeeld de raamdecoratie. De raamrolhor Basic is te leveren met magneet- of kantelsluiting. Plaatsing is zowel horizontaal als verticaal mogelijk, waar met name bij hoge ramen de verticale plaatsing, de rolhor eenvoudiger bedienbaar maakt. De raamrolhor Basic kan ook buiten geplaatst worden en zowel in als op het kozijn geplaatst worden.

De raamrolhor Rondo kenmerkt zich door zijn ronde lijnen dat bij elk interieur aansluit. Het systeem kent een ‘blinde’ en gebruiksvriendelijke kliksluiting. De rolhor valt bij sluiten vanzelf in het slot. Wanneer het klikslot vervolgens wordt ingedrukt, komt de bedieningslijst weer los en zal het horgaas netjes oprollen in de ronde cassette. Zowel horizontale als verticale plaatsing is mogelijk, waarbij verticale plaatsing de rolhor eenvoudiger bedienbaar maakt bij hoge ramen. De raamrolhor Rondo kan in of op het kozijn geplaatst worden met een standaard kliksluiting. Magneetsluiting is alleen mogelijk bij plaatsing op het kozijn. Bij kastmaten groter dan 150 cm is een kliksluiting niet mogelijk; in de dag montage is vanaf deze maat uitgesloten.

De raamrolhor Super+ is een elegante rolhor met RVS stift gaasopsluiting. Deze raamrolhor wordt standaard geleverd met speedreducer. Deze, gyroscopisch functionerende, speedreducer zorgt ervoor dat de rolhor langzaam naar boven oprolt en voorkomt de irritante harde klap. Ideaal voor ramen waar veel windbelasting is, grotere of schuingeplaatste (dak)ramen. De onzichtbare RVS stift in de geleiders zorgt ervoor dat het gaas altijd netjes in de geleiders gespannen blijft, waardoor uitwaaien van het gaas niet mogelijk is. De Super+ is uitgevoerd met een schuifvergrendeling en kan in het kozijn of op het kozijn geplaatst worden. In de dag montage gebeurt met speciale in de dag geleiders. Aan de bedieningslijst zit een borstel om zelfs de kleinste kieren af te sluiten.

Terug naar de horrenpagina.

  © Insight Light 2010 | Algemene Voorwaarden | Disclaimer   Levering en reparatie aan huis tegen scherpe prijzen !