Voor het weergeven van de inhoud op deze pagina is een nieuwe versie van Adobe Flash Player vereist.

Adobe Flash Player ophalen

     
 

Plisséhordeur

Nu NIEUW in ons assortiment: de PlisséFit.

De PlisséFit hordeur is vernieuwend. De PlisséFit kan standaard op of in de dag worden gemonteerd zónder toevoegingen, sluit daardoor beter aan bij de kozijnen en kan worden gemonteerd bij zowel naar buiten als ook naar binnen openslaande deuren. De PlisséFit is in elke gewenste maat verkrijgbaar, is compact en heeft een verbeterd loopwerk en daardoor een soepelere bediening. De PlisséFit is te plaatsen voor zowel naar binnen als naar buiten draaiende deuren, voor schuifpuien, voor patio openingen, etc.

Naast de PlisséFit zijn er drie uitvoeringen leverbaar: de plisséhordeur, de dubbele plisséhordeur en de plisséhordeur XL.

De plisséhordeur of ook wel plissédeur genoemd, combineert de Japanse vouwwijze met Hollandse inventiviteit. Het horgaas is speciaal ontwikkeld om het te kunnen plisseren. Met andere woorden: plissé hordeuren rollen niet op, maar vouwen op. De treklijst klapt niet uit zichzelf terug, maar blijft op elke gewenste stand staan. Dankzij de stabilisatiekoorden blijft de treklijst evenwijdig en is de plissé hordeur ook door kinderen eenvoudig en veilig te bedienen.

Door gebruik te maken van een beweegbare kunststof ketting die als geleider dient, is de hoogte van de ondergeleider slechts 4 mm en daarmee letterlijk drempelverlagend. De Plissé hordeur wordt standaard in het kozijn geplaatst. De cassette is snel uit te nemen voor reiniging of om op te bergen tijdens de wintermaanden.

Geschikt voor ‘in-de-dag’ montage bij deuropeningen smaller dan 130 cm. ‘Op-de-dag’ montage is mogelijk met behulp van een optionele 'op de dag'-set.

De plisséhordeur XL is ook voor grotere breedten en oppervlakken, zoals bijvoorbeeld schuifpuien en veranda-openingen. De belangrijkste uitbreiding is het tussenprofiel, dat er voor zorgt dat de geleider niet gaat doorhangen. In geval van dubbele tuindeuren blijft een dubbele plissé hordeur de gebruiksvriendelijkste oplossing gezien het bedieningsgemak.

De Plissé hordeur BXL t/m HXL is 180 cm breed en IXL t/m VXL is 200 cm breed. Onderling koppelbaar en toepasbaar als dubbele plissé hordeur.

Terug naar de horrenpagina.


  © Insight Light 2010 | Algemene Voorwaarden | Disclaimer   Levering en reparatie aan huis tegen scherpe prijzen !