Voor het weergeven van de inhoud op deze pagina is een nieuwe versie van Adobe Flash Player vereist.

Adobe Flash Player ophalen

     
 

Insight Light
De Akkerwinde 42
6021 LS Budel
René +31(0)641472026
Brandon +31(0)630820221
info@insightlight.nl

Over Insight Light

Insight Light heeft ruim 25 jaar ervaring in de woninginrichting, waarin een ruime ervaring is opgebouwd in raamdecoratie, interieuradvies, materiaalkeuze, (de)montage en reparatie. Door de vele connecties, opgebouwd door de jaren heen, kan gebruik worden gemaakt van de betere leveranciers, waardoor u gegarandeerd bent van de beste kwaliteit op het gebied van raamdecoratie en wij tevens onderhoud en reparatie in eigen beheer kunnen aanbieden.

Op het gebied van stofferen beschikken wij over een aantal zeer vakkundige stoffeerders die hun werk met veel plezier en vakmanschap uitvoeren. Insight Light hecht veel waarde aan een klantgerichte manier van benaderen, op de ouderwetse manier, dus veel tijd en aandacht voor u, onze klant. Er wordt dan ook uitsluitend gewerkt met kwaliteitsproducten, maar wel tegen een betaalbare prijs. Met een grote collectie van eenvoudige tot ook luxere producten, leveren wij maatwerk.

En waar beter kunnen wij u dit alles adviseren dan in uw eigen vertrouwde omgeving. Keuze in kleur en uitvoering zijn dan ook gemakkelijker te maken.

Onze merken:

Bonaparte Parade Q-Blinds
Desso Belakos
mFlor Hakwood SunColor
Unilux Edel Group
Béwé BD Line  


  © Insight Light 2010 | Algemene Voorwaarden | Disclaimer   Levering en reparatie aan huis tegen scherpe prijzen !